Stroopwafelfabriek

Stroopwafels ?

Stroopwafelfabriek MARKNESSE
Al onze (h)eerlijke stroopwafels worden met de hand gebakken door bijzondere stroopwafel bakkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze stroopwafels geeft u ze een kans om met plezier terug te keren naar de werkvloer. Een stroopwafel eten was nog nooit zo lekker sociaal!

Ongeveer 10% van de Nederlandse beroepsbevolking wil graag meedoen in het arbeidsproces, maar heeft hier moeite mee. Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Mensen met autisme, ex-thuislozen, ex-gedetineerden. Jongeren die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken. Allemaal mensen die veelal niet gezien worden om wat ze wél kunnen. Soms zomaar van de radar verdwijnen, depressief worden of in de criminaliteit belanden. Met alle negatieve gevolgen van dien. In de eerste plaats voor henzelf, maar ook voor hun families en vrienden én de maatschappij als geheel.

Wij vinden dat iedereen een kans verdient om mee te doen én mee te werken. Want wij geloven dat je van meedoen blij wordt. Dat je van meewerken leert en je eigenwaarde groeit. En juist dat is de eerste, oh zo cruciale stap naar een volwaardige plek in de maatschappij.

Wij bakken onze stroopwafels met de hand.
Heel precies en met heel veel zorg en liefde.
Onder toezicht van een meester stroopwafelbakker.

Werken vanuit positiviteit is onze standaard.

WEDERVERKOOP PUNTEN GEZOCHT
Wilt u onze stroopwafels opnemen in uw winkel?
Stuur ons een mailtje en we gaan voor u aan de slag.

Onze verkooptoppers;
Pakje Roomboter stroopwafels 8 stuks van 8,5 cm
Chocoladestroopwafels 8 stuks van 8,5 cm
Super stroopwafels 13 cm – Per twee, of per doos van 150.